Ellen.

Meer dan 25 jaar werkzaam in het onderwijs als leerkracht, adjunct, ambulant begeleider, directeur, auditor, onderwijs-adviseur.

Wat mij kenmerkt?

Verbinden, omdenken, ontwikkelen – creëren, onderzoeken – analyseren, motiveren en enthousiasmeren, leiding geven… en zo mensen in beweging brengen naar (nog)meer effectief onderwijs. Onderwijs dat goed is voor kinderen.

Wat ik doe?

Effectief onderwijs realiseren in de rol van co-manager, auditor, trainer, onderzoeker, critical friend of dat wat ontstaat door de vraag van een organisatie te combineren met mijn kenmerkende vaardigheden, met mij als persoon.

Waarom ik dit werk doe?

Kinderen verdienen goed onderwijs. Dat is mijn doel en drive. Ik draag daar met mijn kennis en kunde graag een steen aan bij.

Wanneer ik werk?

In principe op maandag, dinsdag en donderdag. Indien nodig op woensdag en vrijdag.

Waar ik werk?

In heel Nederland. Mijn standplaats ligt in Zwolle.

Welke kosten?

Kosten maak ik graag inzichtelijk voor u. Mail naar info@inspiratiekracht.nl