Inspiratiekracht

met Muziek aub

Ellen, je bent muziek.

Alex Verdam

‘Ellen, je bent muziek’, schreef een collega op linked-in toen ik in juni 2023 mocht vieren dat ik 30 jaar dirigent was van kinderkoor De Bromvlieg uit Zwolle.

Inmiddels mocht ik meer dan 100 christelijke kinderliederen schrijven, verschillende musicals, dagboeken, een kinderbijbel, 30 jaar een kinderkoor leiden en meer dan 20 jaar zangleider zijn in mijn kerkelijke gemeente de CGK in Zwolle. Ik ben dankbaar dat ik dit talent mag inzetten.

Mijn drive is met dit muzikale talent beweging bij de ander tot stand brengen. Een glimlach, een nieuw inzicht, een reminder, een goed gevoel. Door muziek ga je inhoud beleven, doorleven. Het is een soort magie waardoor je dieper voelt en beter onthoudt.

Inspiratiekracht

Niets is mooier dan je talent inzetten als werk. Inspiratiekracht is daardoor meer dan professionaliseren en goed worden in je vak. Dirigeren van projectkoren, zingen, een lied voor de organisatie schrijven, zangleiders trainen, toerustingsavonden voor muziekleiders en muzikanten leiden, het begeleiden van de ander in dit kunnen en durven en ga zo maar door: dat is ook inspiratiekracht, dat is wat ik graag doe.