Tijdelijk geen directeur voor uw basisschool? En nu…?!

De situatie doet zich voor: ‘Een andere baan, ziekte, andere omstandigheden met als conclusie: ‘De directeur is (tijdelijk) niet aanwezig op de school.’ En nu?

Interim management … interim leiding geven

Interim leiding geven kan dan een goede oplossing zijn. Voorkomen is niet gelukt, genezen is nu de oplossing. Iemand die tijdelijk de school waarneemt en/of in opdracht van het bestuur een tijdelijke specifieke opdracht uitvoert.

Waarom kiezen voor InspiratieKracht.

Competenties die mijn onderwijskundig leidinggeven kenmerken zijn: ‘Omdenken – Onderzoeken/analyseren – Creëren/ontwikkelen – Verwoorden – Verbinden.’ Dit doe ik vanuit relatie. Mensen enthousiasmeren, (weer) plezier laten beleven in het prachtige vak van leerkracht o.a. door hen inzicht te geven en te laten vieren waar ze goed in zijn en te motiveren om te ontwikkelen wat ontwikkeld kan worden. Werken vanuit relatie, ook al ben je als interim directeur maar tijdelijk in de school.

Samen bewegen naar (nog) meer effectief onderwijs.

Referentie 

Inspiratiekracht geeft mooi weer wat de passie is van waaruit Ellen haar werk en leven invult. Met veel energie en onderwijskundig ondernemerschap een prima partner om mee in zee te gaan. Ze weet waar ze over spreekt en waar onderwijs naar toe zou moeten ontwikkelen.

Henk ter Wee – Iris Kampen